} catch (e) {console.error(e)} n()});
Skip to main content
 • Soproni szállodák

  A vidéki turizmus bástyája - Sopron

  Sopron a magyarországi turizmus egyik ikonikus városa, számos közkedvelt szállodával.

Az Európa szívében fekvő Sopron, Magyarország olyan város, amely zökkenőmentesen ötvözi az évszázados történelmet a modern vendégszeretettel, így a kultúrát és a kényelmet egyaránt kereső utazók elsőszámú célpontja. A jól megőrzött középkori építészetéről, szőlőskertekkel borított tájairól és lakosainak szívélyes vendégszeretetéről híres Sopron macskaköves utcáinak, történelmi műemlékeinek és természeti szépségeinek felfedezésére invitálja a látogatókat. Ez a város, amelyet gyakran a "leghűségesebb városnak" is neveznek a Magyarországhoz való tartozás mellett hozott történelmi döntése miatt, egyedülálló időutazást kínál, amelyet a szállodák változatos választéka egészít ki, amely minden igényt kielégít, a luxustól a kedvező árú szálláshelyekig.

Weboldalunk célja, hogy megismertesse Önt Sopron legjobb szállodáival, és segítsen Önnek mindenre kiterjedő útikalauzunkkal, hogy megtalálhassa a tökéletes szállást, ahova érdemes ellátogatnia. Legyen szó akár romantikus kiruccanásról, családi nyaralásról vagy egyéni kalandról, a hotelek általunk válogatott szállodai kínálatából garantált, hogy itt-tartózkodása során a lehető legnagyobb kényelmet és minőséget fogja élvezni. Az ősi falak közé épült történelmi butikhotelektől a környező vidékre panorámás kilátást nyújtó modern szálláshelyekig minden egyes szállodát a jellegzetes báj, a kiváló szolgáltatás és Sopron legfontosabb látnivalóinak közelsége alapján választottunk ki. Csatlakozzon hozzánk, és fedezze fel Sopron vendégszeretetét, ahol minden szálloda egy történetet mesél el, és felejthetetlen tartózkodást ígér Magyarország egyik legvarázslatosabb városában.

Legjobb szállodák Sopronban - 2024/3

  1. Pannonia Hotel
  2. Erhardt Panzió
  3. Hotel Wollner
  4. Hotel Palatinus
  5. Rosengarten Hotel
  6. Hotel Sopron
  7. Hotel Lővér
  8. Vadászkürt Panzió
  9. Hotel Fagus
  10. Kolostor Hotel

Legjobb szállodák Sopronban - 2024/2

  1. Pannonia Hotel
  2. Hotel Palatinus
  3. Hotel Sopron
  4. Rosengarten Hotel
  5. Erhardt Panzió
  6. Hotel Civitas
  7. Sopron Monastery Hotel
  8. Hotel Wollner

  Booking.com - 2024 február

Hotel Sopron

Sopron belváros - dombtető

A Hotel Sopron egy hangulatos, négycsillagos szálloda Sopronban, mely a belvároshoz közeli dombon található, szép kilátást nyújtva az óvárosra és a Tűztoronyra. Vendégeit igazi vendégszeretettel várja, ideális helyszín családi ünnepekhez, protokoll és kötetlen rendezvényekhez. A szállodában gyakoriak a zenés bálok, esküvők és más rendezvények. A szálloda különleges figyelmet fordít a kutyabarát vendégekre is, így a négylábú kedvencek számára is kényelmes pihenési lehetőséget biztosít. További információkért és részletekért, kérjük, látogasson el a Hotel Sopron weboldalára.

Hotel Wollner

Történelmi belváros - sétálóutca

A Hotel Wollner, egy négycsillagos szálloda Sopron történelmi belvárosában, csendes, védett műemléki környezetben található. A hotel ideális helyszín családok és üzleti utazók számára. Az elegáns, barokk stílusú étterem, különtermek, pinceborozó, belső terasz és függőkert tökéletes helyszínt biztosítanak az étkezésekhez és különleges alkalmakhoz. A szálloda közel van a város fő turisztikai látnivalóihoz, mint a Fő-tér és a Tűztorony. További részletekért kérjük, látogasson el a Hotel Wollner weboldalára.

Hotel Palatinus

Történelmi belváros - sétálóutca

A Hotel Palatinus Sopron történelmi belvárosában található, elegáns és kényelmes szállást nyújtva vendégeinek. A szálloda kiváló választás mind üzleti, mind turisztikai célú utazók számára, közel a város főbb látnivalóihoz. Kényelmes szobái, barátságos kiszolgálása és kellemes környezete biztosítják a pihentető tartózkodást. További információkért és foglaláshoz látogasson el a Hotel Palatinus weboldalára.

Hotel Lővér

A Lőverek szívében

A Hotel Lővér erdei környezetben, Sopron zöld szívében, a Lőverekben várja vendégeit. Ideális az aktív kikapcsolódásra. A szálloda régimódias, légkondícionálóval nem rendelkeznek a szobák, de nagy törzsközönsége van. További részletekért kérjük, látogasson el a Hotel Lővér weboldalára.